Volg je sales funnel op met Teamleader

Je hebt nieuwe klanten nodig om het voortbestaan en de groei van je bedrijf te garanderen. Met een sales funnel kan je leads snel opvolgen en vlotter verkopen. 

Een sales funnel is het overzicht van alle stappen die bijdragen tot de verkoop van je product of dienst.

Jouw sales funnel bezorgt je meer inzicht in hoeveel leads zich in elke fase van je funnel bevinden en hoeveel conversies er in elke fase plaatsvinden Daardoor kom je snel te weten of je je doelstellingen behaalt en welke fasen in je proces meer aandacht verdienen.

Wanneer mensen het hebben over conversies, gaat het voornamelijk over een verkoop afsluiten. Echter elke sales funnel bestaat ook uit verschillende microconversies die bijdragen tot dat doel (bv. download van een gratis weggever in ruil voor mailadres)

Wil je graag software gebruiken om je sales funnel te beheren? Dan kan ik je Teamleader aanraden. Met deze software volg je de verschillende stappen in het proces gemakkelijk op.

Zelf gebruik ik Teamleader onder andere voor de volgende zaken:

  • om op een efficiënte manier contactgegevens te verzamelen;
  • potentiële klanten nauwkeurig op te volgen;
  • in weinig tijd offertes en facturen op te maken en te versturen; 
  • betalingen kort op te volgen (door de Yuki-integratie binnen Teamleader) en eventueel betalingsherinneringen te sturen;
  • om meer inzicht te krijgen in mijn resultaten. 


Wil je meer weten over Teamleader, contacteer me dan via contact@efficado.com. Dan kan ik jou o.a. info bezorgen over het seminar van volgende week en over mijn webinar van volgende maand.

Wil je Teamleader gratis 14 dagen uittesten? Klik dan even hier om je aanvraag te doen.


Gebruikte bron voor dit artikel: blog van Teamleader

Spread the Word